Smørbrød med laks og chilimarinerte reker -
Foto: TV2

Smørbrød med laks og chilimarinerte reker

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden. Legg (tinte og rensede) reker/ scampi, eple i båter og slangeagurk i skiver i marinaden og la trekke smak i 15-20 min. I mens pensle brødskivene med olje og stek i stekepanne/ grillpanne til de er sprø. Skjær laksefileten i 4 like biter og stek i olje i varm panne/grillpanne 2-3 min på hver side. Dryss med salt og pepper. Rens asparges og stek i panne eller grillpanne i 4-5 min. Tre rekene/ scampi, epler og slangeagurk på 4 satepinner/ grillpinner av tre og stek i marianden i meget varm panne ca 1 min. Legg litt salat på de stekte brødskivene, legg over stekt asparges, stekt laks og stikk pinnen med reker og epler i hvert av laksestykkene.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Laks og asparges
fav Tid: 60 min
Sesampanert laks