Slik gjør du det:
Skjær ørret i terninger, hold av like mange ørretskiver som antallet porsjoner du lager. Bland sammen majones og creme fraiche. Tilsett finhakket vårløk, kapers, ørret i terninger og smak til med salt, pepper og sitron. Pensle brødskivene med olje og stek i stekeovn eller stekepanne til de blir sprø. Skyll godt av salaten i rennende kaldt vann og rist av vannet. Vend inn litt olje, salt og pepper i salaten. Legg ørretsalat på brødskivene med ruccolasalat over. Del hver avokado i to og ta ut steinen. Ta også ut halvparten av kjøttet i hver halvdel. Mos avokadokjøttet med en gaffel og bland inn creme fraiche (du kan også bruke rømme), saft av lime, finhakket løk og smak til med salt og pepper. Legg blandingen tilbake i avokadoene. Anrett rogn av forskjellig slag over og dryss med finhakket gressløk. Server med brød.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.