Snegler -

Snegler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I ovn ved 200° i ca. 10 minutter. Hermetiske og dypfryste snegler er klare til bruk. De hermetiske må spyles i kaldt vann og renne godt av og de dypfryste må tines før videre tilberedning. Kjør smør, hvitløk og persille til en jevn masse i hurtigmikser eller med stavmikser. Smak til med salt, pepper og muskat. Legg sneglene i sneglehus eller i snegletallerkener og legg en skje hvitløksmør på. Sett sneglehusene i grovt salt i ildfast fat, snegletallerkenene på rist, og gratiner sneglene midt i ovnen til smøret bobler og sneglene er varme. Server loff eller baguette til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?