Sopp-pai med kantareller -
Foto: Aina Hole

Sopp-pai med kantareller

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):
Ingredienser
4 porsjoner

Bunn:

150 g smør

3 dl hvetemel

0,5 ts salt

1 ss vann

Fyll:

100 g kantareller, eller annen renset sopp

1 stk løk

3 stk egg

2 dl melk

1 dl kremfløte

3 dl hvitost, revet

1 ts salt

0,5 ts pepper

Annonse

Slik gjør du det:

Smøret smuldres i melet, og blandes sammen med vann og salt. La deigen hvile kaldt ca 1 time. Kjevl deigen ut til en leiv. Kle en paiform. Forstek paiskallet ved 225 grader i ca 10 minutter. Stek soppen gyllen i biter (etter sammenkoking). Stek løken også gyllen, legg de to ingrediensene i det ferdig stekte paiskallet Pisk sammen egg, fløte, melk og krydder. Bland i osten, og hell røren i paiskallet. Stek paien ved 200 grader på nederste ribbe i 30-35 minutter. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Kremet soppsuppe
fav Tid: 30 min
Kantarellrett