Slik gjør du det:
I ovn ved 210 ºC i 15-20 minutter. Tin butterdeigen og kjevle hver plate ut til dobbel størrelse. Del platene i to. Rens og grovdel soppen. Hakk løken. Fres sopp og løk i smør til all væske fra soppen har fordampet. Dryss på mel og spe med fløte. La soppen småsurre i 10 minutter. Smak den til med salt, pepper og kajennepepper. Avkjøl soppen og fordel den på butterdeigplatene. Pensle kantene med sammenvispet egg, brett deigen i to og klem kantene godt sammen med en gaffel. Pensle overflaten med egg og stek pirogene midt i ovnen til de er gylne og gjennomstekte. Server den varme med en frisk salat.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.