Slik gjør du det:
Kok hønsebuljong i 10-15 minutter med hel pepper, ingefær skåret i tynne skiver og riseddik. Sil buljongen og smak den til med salt. Rens og skjær soppen i tynne skiver. Legg dem i buljongen like før servering.
1 l hønse buljong (se grunnoppskrift)
1 ts pepperkorn
1 bit ingefær, revet
2 ts ris eddik eller hvitvinseddik
100 g champignon
Annonse
Slik gjør du det:
Kok hønsebuljong i 10-15 minutter med hel pepper, ingefær skåret i tynne skiver og riseddik. Sil buljongen og smak den til med salt. Rens og skjær soppen i tynne skiver. Legg dem i buljongen like før servering.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.