Soppbuljong -

Soppbuljong

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok hønsebuljong i 10-15 minutter med hel pepper, ingefær skåret i tynne skiver og riseddik. Sil buljongen og smak den til med salt. Rens og skjær soppen i tynne skiver. Legg dem i buljongen like før servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pasta med soppsaus
fav Tid: 30 min
Soppomelett