Soppsmørbrød -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Soppsmørbrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Pensle brødet med olivenolje og stek/rist skivene i en stekepanne. Del et fedd hvitløk i to og gni over de stekte skivene. Rens og del sopp i skiver og stek i smør i en stekepanne, stek til all væsken er kokt inn. Tilsett ev litt finhakket gressløk og persille. Klem over litt sitron. Smør kremost på skivene, dryss på litt finrevet pepperrot, legg på sopp og legg den andre skiven over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?