Spagetti med hummer, skinke og mynte -
Foto: Erik Hannemann

Spagetti med hummer, skinke og mynte

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift: Roberto Basso, Barilla. Kok spagetti etter anvisning på pakken. Skjær skivene med spekeskinke i terninger, stek i stekepanne til skinken blir sprø. Legg over på litt kjøkkenpapir slik at overflødig fett trekkes ut. Finhakk sjalottløk og surr myk i olivenolje. Tilsett hvitvin og kok inn. Tilsett fiskekraft eller grønnsakbuljong og kok inn til det gjenstår omkring fjerdeparten. Trekk pannen vekk fra platen og rør inn smør eller olivenolje til en fyldig saus. Tilsett hummer i terninger eller rensede reker, pepper og grovhakket mynte. Vend om til alt blir varmt. Hell vann av spagetti, la renne godt av seg og vend spagettien inn i løk- og hummersausen. Dryss over sprøstekt skinke og eventuelt litt mer frisk mynte ved servering.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Ravioli med hummer