Spekemat- og osteanretning -
Foto: God Morgen Norge, TV 2

Spekemat- og osteanretning

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Oppskrift: Wenche Andersen, God Morgen Norge, TV 2 - til servering hjemme eller forbered hjemme og ta med ut på tur Anrett spekemat i skiver på et serveringsfat sammen med ost og frukt. Smak til rømme med sitron, mynte, salt, pepper og sukker eller honning. Server med brød eller flatbrød.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Pastasalat