Spinat- og olivenpai - En grønn vegetarpai, som også kan spises sammen med spekemat.
Foto: Foto: Studio Dreyer-Hensley

Spinat- og olivenpai

En grønn vegetarpai, som også kan spises sammen med spekemat.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Smuldre sammen smør/margarin og mel. Elt inn vann til en smidig deig. Pakk deigen inn i plast og legg den i kjøleskap i minst 1 time. Trykk deigen ut i en paiform (ca 24 cm i diameter). Prikk paibunnen godt med en gaffel. Forstek ved 230 °C i ca 15 minutter. Visp sammen eggene i en bolle. Klem ut vannet fra den tinte spinaten og slå det vekk. Bruker du frisk spinat, damp den i ca 2 minutter i litt vann og la den renne godt av. Ha i spinat og de andre ingrediensene, og hell fyllet over i den forstekte paibunnen. Stek paien videre ved 220 °C i ca 20 minutter.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Brokkolipai
fav Tid: 90 min
Gresskarpai