Spinatfylte rødspettefileter -

Spinatfylte rødspettefileter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Smak spinaten til med salt, pepper og muskat. Bland mel, salt og pepper på en tallerken, visp sammen egg og vann på en annen og hell strøbrød på en tredje tallerken. Legg to og to rødspettefileter sammen med spinat mellom. Dypp dem først i mel, deretter i egg og til slutt i strøbrød. Stek rødspettefiletene sprø og gjennomstekte i olje, ca. 4 minutter på hver side. Server rødspettefiletene med rå, revne gulrøtter og kokte poteter eller ris.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?