Spinattimbaler -

Spinattimbaler

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett ovnen på 150 °C. Tin spinaten og klem ut så mye væske som mulig. Visp sammen egg, mel, fløte og ost og rør inn spinaten. Smak til med salt og pepper og fyll massen i smurte porsjonsformer. Sett formene i en større form, hell på kokende vann og stek timbalene i ovnen til de er gjennomstekte og faste, ca 25 min. La timbalene stå litt i formene før de hvelves ut. Anrett dem på porsjonstallerkener, eventuelt med en rå eggeplomme på toppen eller en hardkokt eggebåt. Det er også godt med en skje rømme til. Eggeplommene kan sløyfes.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 15 min
Eggs Florentine