Sprøstekt sei med eple-chili-agurksalat servert med mungbønner -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprøstekt sei med eple-chili-agurksalat servert med mungbønner

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med mungbønnene. Skyll godt av dem og la de renne godt av. Finhakk løk og surr den blank i olje, tilsett finhakket hvitløk og timian. La alt surre i olje i ca 30 sek, tilsett godt avrente bønner og buljong. Kok opp og la trekke i ca 30 min til bønnene er myke. Hell ev av overflødig kokevann. Rør inn smøret før servering. Smak til med salt og pepper. Rens og skjær epler, slangeagurk og løk i terninger og stek i smør i ca 2 min. Smak til med chilisaus og salt. Del fisken i porsjonsstykker og vend den i grov sammalt hvete tilsatt salt og pepper. Stek fisken i smør i en stekepanne i ca 2 min på hver side.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.