Sprøstekt torsk i pita med basilikumdressing

Sprøstekt torsk i pita med basilikumdressing

Oppskrift av: Wenche Andersen

Slik gjør du det:

Start med å lage basilikumdressing. Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede (lett stekte) pinjekerner og parmesan. Kjør sammen og spe med olje. Smak til med salt og pepper. Stek pitabrødene etter anvisning på pakken. Kjør loff uten skorpe i en foodprocessor sammen med urter til en fin masse. Tilsett litt salt og pepper. Vend torskestrimlene i brødblandingen og stek i olje i 2-3 min. Vend litt olje, eddik og salt inn i en salat bestående av sprø salat, agurk i strimler og flådde tomater i båter (uten innmat) Fyll i salat i pitabrødene og avslutt med sprøstekt torsk og basilikumdressning.

Kanskje disse også frister?