Sprøstekt torsk i pita med basilikumdressing -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Sprøstekt torsk i pita med basilikumdressing

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Start med å lage basilikumdressing. Plukk bladene fra en potte basilikum og ha over i en foodprocessor sammen med hvitløk, ristede (lett stekte) pinjekerner og parmesan. Kjør sammen og spe med olje. Smak til med salt og pepper. Stek pitabrødene etter anvisning på pakken. Kjør loff uten skorpe i en foodprocessor sammen med urter til en fin masse. Tilsett litt salt og pepper. Vend torskestrimlene i brødblandingen og stek i olje i 2-3 min. Vend litt olje, eddik og salt inn i en salat bestående av sprø salat, agurk i strimler og flådde tomater i båter (uten innmat) Fyll i salat i pitabrødene og avslutt med sprøstekt torsk og basilikumdressning.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk i pitabrød