Sprengt kalkunbryst i olivensaus -

Sprengt kalkunbryst i olivensaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp alt til saltlaken og avkjøl den helt. Hell den over kalkunbrystet og la det trekke i kjøleskap i 1 døgn. Ta det opp og tørk det. Legg kalkunbrystet i et rommelig kokekar, hell på kaldt vann, kok opp, skum av og tilsett grovkuttet selleri, pepper, laurbærblad og estragon og la kalkunbrystet trekke under lokk til det er gjennomkokt, 45-60 minutter. Ta kjøttet opp og hold det varmt. Sil kokelaken og kok den inn til angitt mengde kalkunkraft. Smelt smøret, rør inn mel og spe med kalkunkraften og fløte. Skjær oliven i skiver og legg dem i sausen. La sausen koke uten lokk til den er fyldig. Skjær kalkunbrystet i skiver og hell sausen over.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.