Stekt ørret på bulgursalat med tomat og kikerter -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stekt ørret på bulgursalat med tomat og kikerter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann. Hell vannet over bulgur og la den stå og trekke under lokk i 15-20 min. Hell av overflødig vann. Skjær grønnsakene i terninger. Tomater deles i to og innmaten tas ut. Hakk tomatkjøttet i terninger. Skyll godt av de hermetiske kikertene /garbanzobønnene. Bland sammen ingrediensene til dressingen og tilsett finhakket mynte og persille. Bland bulgur, bønner og grønnsaker med dressingen. Skjær ørreten i tykke strimler og stek den på 1 side i varm panne i 2-3 min. Legg laksen over salaten og server.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.