Stekt abborfilet på salatseng -

Stekt abborfilet på salatseng

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Abbor er kjent for tykt, seigt skinn og mange ben. Det er derfor viktig å rense det godt for ben og flå av skinnet. Dryss filetene med salt og pepper og stek dem pent brune i 2-3 minutter på hver side. Flå tomatene og skjær dem i terninger. Skjær agurken i terninger. Damp det forsiktig i smør så det blir varmt. Smak til med salt og pepper. Rør sammen smør og gressløk. Anrett fiskefiletene på en seng av varm salat, legg på kjørvel og en skje gressløksmør på fisken. Poteter eller brød til.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.