Stekt brød med tomatsalat, ost, basilikumsaus og skinke -
Foto: Panopticon

Stekt brød med tomatsalat, ost, basilikumsaus og skinke

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å pensle brødskivene med olivenolje og stek skivene i en panne eller på stekebrett i stekeovn ved 225 C til skivene er gylne og sprø. Del hvitløksfedd i to og gni snittflaten mot brødskivene. Fortsett med basilikumsausen. Finhakk eller kjør basilikumbladene med litt olje i en hurtighakker. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt sitron. Resultatet skal bli en tykk, smakfull, grønn basilikumsaus. Del store tomater i båter og mindre tomater i to og legg i en arbeidsbolle, tilsett finhakket løk og litt salt og pepper. Del osten opp i mindre biter og fordel på brødskivene. Legg over agurk skåret i tynne skiver og legg over tomatene. Avslutt med spekeskinke, eventuelt litt salat vendt inn med litt olje og basilikumdressingen. Smørbrødene smaker best nylaget. Tips: Skal retten tilberedes litt før servering, anrett ost, tomater og agurk på et serveringsfat, og fordel basilikumsaus over. Server med brød og skinke.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.