Stekt hummer med daddeltomat og mango -

Stekt hummer med daddeltomat og mango

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok hummeren i saltet vann i 3 min. til den blir helt rød. Kjøl den deretter ned og plukk ut hummerkjøttet. Hvitvin og sjalottløk kokes i 2 minutter, visp inn littt smør av gangen.. Tilsett hestebønner i smøret og litt hakket shisoblad eller kjørvel. Stek hummeren i smør i 5 minutter - uten at smøret blir for mye brunet. Kok av pannen med litt soyasaus, Tilsett litt ingefær og mandler. Smak til med salt og chili. Tilsett mango, tomat og anrett på tallerken. Pynt med hestebønner og syltet ingefær.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?