Slik gjør du det:
Skjær squashen i passe tykke skiver. Gni dem inn med hvitløk. Stek skivene raskt på begge sider i litt olje. Legg på spinaten, litt ruccula og hakket vårløk. Smuldre over blåmuggost. Drypp olje og eddik over salaten, og server.
0,5 stk squash
2 fedd hvitløk
0,25 bt ruccola
1 ss hakket vårløk
10 g smuldret blåmuggost
0,5 dl olivenolje
0,5 dl god eddik
Annonse
Slik gjør du det:
Skjær squashen i passe tykke skiver. Gni dem inn med hvitløk. Stek skivene raskt på begge sider i litt olje. Legg på spinaten, litt ruccula og hakket vårløk. Smuldre over blåmuggost. Drypp olje og eddik over salaten, og server.
Oppskrifter A-Å:
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.