Stekt vårmakrell servert med nye poteter og tzatsiki -
Foto: TV2

Stekt vårmakrell servert med nye poteter og tzatsiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fileter fisken. Lag et lite snitt så vidt igjennom skinnet. Dryss med salt og pepper. Legg to og to makrellfileter sammen med rikelig med hakket gressløk mellom filetene. Pensle med litt olje. Legg makrell med skinnsiden ned i en grill panne eller stekepanne (eller på grillristen over rødglødende kull). Stek til skinnet er sprøtt og gyllent 5-6 min. Snu og grill den andre siden 2-3 min. Server med nykokte poteter, en frisk grønn salat og tzatsiki. Tzatsiki Riv agurken på et råkostjern, dryss over litt salt og la agurken stå til den" safter" seg. Klem ut vannet. Bland sammen alle ingrediensene og smak til med sitronsaft, salt, pepper, sukker og finhakket frisk mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Rødmende makrell