Stekte kamskjell med misoglaserte auberginer og syltet hijiki -

Stekte kamskjell med misoglaserte auberginer og syltet hijiki

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Misosaus: Det hele blandes og varmes i vannbad til sukkeret er oppløst. Syltet hijiki: Soya, mirin og saké kokes opp med hijiki. Kokes til hijikien er mør (ca. 10 min.) til slutt tilsettes sesamolje. Smørtamari soyasaus: Det hele blandes og smakes til med salt og pepper. Auberginene flås og bakes deretter til de er møre (ca. 5 min. ved 180 grader i ovn). Hell deretter misosausen over auberginene som deretter glaseres til de får farve på grillsteking. Kamskjellene stekes i olje på varm panne i ca. ½ min på hver side. Krydres med salt og pepper. Anrett på en tallerken de glaserte auberginene og og de stekte kamskjellene på hijiki. Fordel litt smørtamari soyasaus over kamskjellene.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.