Strandkrabbesuppe med risoni og kamskjell - En gourmetsuppe fra restaurant Oscarsgate i Oslo.

Strandkrabbesuppe med risoni og kamskjell

En gourmetsuppe fra restaurant Oscarsgate i Oslo.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm en stor gryte og fres krabbe, grønnsaker og tomatpurè. Slå på hvitvin og vann til det dekker, la det koke i ca 15 minutter. Sett tilside og la det trekke. Løft ut krabbene. Kjør resten i en blender og sil av. Kok kraften litt inn og tilsett fløte og smør .Smak til med salt og sitronsaft. Til suppen kan man servere ett stekt kamskjell eller annen type skalldyr eller fisk.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Bisque på krabbe
fav Tid: 60 min
Krabbe naturell