Stuffing til kalkun -

Tilbehør

foto: TV 2 © God morgen Norge

Stuffing til kalkun

Dette trenger du

Sopp- og baconfyll:

100 g bacon

250 g champignon

200 g brødterninger

1 ss hakketpersille

4 ss rømme

1 ts basilikum

  salt

  pepper

Eple- og sviskefyll:

5 stk eple

250 g svisker, stenfrie

Farsefyll:

500 g fjørfefarse(farse er ferdig spedd deig)

1 stk løk

1 stk rød/grønnpaprika

  kalkunlever (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Sopp- og baconfyll: Skjær baconet i biter og stek dem sammen med sopp skåret i skiver. Tilsett persille, rømme og basilikum. Ha i brødterningene og smak til med salt og pepper. Eple- og sviskefyll: Fyll kalkunene med eplebåter og svisker. Farsefyll: Finhakk løk og paprika. Skjær opp lever i terninger. Bland farsen med de oppskjærte ingrediensene. Fyll farsen i kalkunen før steking. Beregn 30-45 min lengre steketid når kalkunen er fylt med farse. Farsen kan også stekes i en form sammen med kalkunen den siste timen av steketiden. Farsen er med på å «drøye» kalkunen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

- Flere ganger var jeg dritings med ansvar for et sovende småbarn

«Linda» gikk fra å se på seg selv om en livsnyter til å innse at hun var en alkoholiker.

Kamille |

Les mer

Hørt om stearin-trikset?

Enkelt og genialt!

Kvinneguiden |

Les mer

Smarte triks for dem som bor alene

Åtte lure ideer.

Bonytt |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK