Stuffing til kalkun -

Tilbehør

foto: TV 2 © God morgen Norge

Stuffing til kalkun

Dette trenger du

Sopp- og baconfyll:

100 g bacon

250 g champignon

200 g brødterninger

1 ss hakketpersille

4 ss rømme

1 ts basilikum

  salt

  pepper

Eple- og sviskefyll:

5 stk eple

250 g svisker, stenfrie

Farsefyll:

500 g fjørfefarse(farse er ferdig spedd deig)

1 stk løk

1 stk rød/grønnpaprika

  kalkunlever (kan sløyfes)

Slik gjør du det:

Sopp- og baconfyll: Skjær baconet i biter og stek dem sammen med sopp skåret i skiver. Tilsett persille, rømme og basilikum. Ha i brødterningene og smak til med salt og pepper. Eple- og sviskefyll: Fyll kalkunene med eplebåter og svisker. Farsefyll: Finhakk løk og paprika. Skjær opp lever i terninger. Bland farsen med de oppskjærte ingrediensene. Fyll farsen i kalkunen før steking. Beregn 30-45 min lengre steketid når kalkunen er fylt med farse. Farsen kan også stekes i en form sammen med kalkunen den siste timen av steketiden. Farsen er med på å «drøye» kalkunen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Sjekk hva eddik gjør med dusjhodet

Fire ting du enkelt rengjør med eddik.

Les mer

- Ville holdt meg langt unna

Forsker mener du bør styre unna et av disse. Og det er det flere grunner til.

Les mer

Talkum er det nye supermiddelet

Tykkere vipper, freshere hår og gulv som ikke knirker; sjekk hva litt talkum kan gjøre.

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK