Stuffing til kalkun -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Stuffing til kalkun

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sopp- og baconfyll: Skjær baconet i biter og stek dem sammen med sopp skåret i skiver. Tilsett persille, rømme og basilikum. Ha i brødterningene og smak til med salt og pepper. Eple- og sviskefyll: Fyll kalkunene med eplebåter og svisker. Farsefyll: Finhakk løk og paprika. Skjær opp lever i terninger. Bland farsen med de oppskjærte ingrediensene. Fyll farsen i kalkunen før steking. Beregn 30-45 min lengre steketid når kalkunen er fylt med farse. Farsen kan også stekes i en form sammen med kalkunen den siste timen av steketiden. Farsen er med på å «drøye» kalkunen.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 1440 min
Kalkun