Sufflé med chèvre og spinat - Suffle med chevre og spinat er utmerket tilbehør, men kan også spises som en hovedrett.
Foto: Astrid Hals

Sufflé med chèvre og spinat

Suffle med chevre og spinat er utmerket tilbehør, men kan også spises som en hovedrett.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

I stekeovn ved 180 °C.

Lag en tykk, hvit saus av smør, mel og melk. Skill eggene. Rør inn eggeplommer. Fres finhakket sjalottløk i litt smør til den blir myk og blank. Ha i fersk spinat som dampes lett.

Bland det inn i suffleen sammen med biter av chèvre. Smak til med salt og pepper. Rør forsiktig inn stivpiskede eggehviter - 1/3 om gangen.

Hell røren i en smurt ildfast form. Stek suffléen ca. 45 minutter. Den faller fort sammen, så den må serveres straks. Det er bedre at gjestene venter på suffléen enn omvendt. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 90 min
Ostesufflé
fav Tid: 30 min
Sveitsisk soufflé
fav Tid: 15 min
Chèvresalat