Svinekoteletter - Dette er svinekoteletter på sitt beste. I den oppskriften får du mye smak for pengene!
Foto: Erik Hannemann

Svinekoteletter

Dette er svinekoteletter på sitt beste. I den oppskriften får du mye smak for pengene!

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Begynn med å lage noen snitt langs ryggen av kotelettene (så de ikke krøller seg i panna.)

Ha litt olje i panna før du har i kotelettene. La dem brune seg i omtrent tre minutter på middels varme. Snut dem. 

Hakk chili, hvitløk og ingefær. Ha det i stekepanna. Knus sechuanpepper og ha i. 

Ha i hvitvin, legg på lokket og la det koke i omtrent 5-10 minutter - eller mer. Skru av varmen og la dem hvile i stekepannen i 5-10 minutter. 

Couscous

Kok opp vannet. Ta av platen og ha i erter og couscous. 

La det svelle i 3 minutter. 

Del tomatene i to og vend godt rund. Ha i litt olje og smak til med salt og pepper. 

Servér kotelettene med couscousen. 

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Appelsinkoteletter