Tagliatelle med skinke- og ostesaus - Denne pastaen lages med en god ostesaus.

Pasta

foto: Art of Taste

Tagliatelle med skinke- og ostesaus

Denne pastaen lages med en god ostesaus.

Dette trenger du til 4 porsjoner

400 g tagliatelle

1 bokser kalkunskinke

1 dl revetjarlsberg

1 dl revetsveitserost

1 dl revetcheddar

1,5 dl matfløte

  salt

  pepper

1 knivsodd kajennepepper

Slik gjør du det:

Skjær skinken i terninger. Bland alle ostene og fløte og la det koke sakte opp så ostene smelter. Rør inn skinken og smak til med salt, pepper og kajennepepper. Kok pastaen etter anvisningen på pakken og server den med ostesausen.

Kokk:

Kommentarer:

Christopher Sjuve Fagansvarlig mat

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar og hjelper oss å bli bedre!

Flere inspirerende oppskrifter:

Tid: 1440 min

Tid: 120 min

Mest lest siste 48 timer på Klikk.no:

Hvorfor er det vanskelig å servere Cola light i luften?

QUIZ: Dette visste du garantert ikke om fly.

Kvinneguiden |

Les mer

Lar du urtene bare stå slik?

Da bør du sjekke ut disse åtte urte-triksene.

Kvinneguiden |

Les mer

TJENESTER FRA KLIKK