Thaikokossuppe med fisk og salat - En frisk, god og varmende thaisuppe. Den tar ca. 45 minutter å lage, men vanskelig er den ikke. Lag eventuelt en stor porsjon og frys ned litt til senere bruk.

Thaikokossuppe med fisk og salat

En frisk, god og varmende thaisuppe. Den tar ca. 45 minutter å lage, men vanskelig er den ikke. Lag eventuelt en stor porsjon og frys ned litt til senere bruk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og skjær paprika og agurk i terninger og kok sammen med ingefær, sitrongress eller sitronsaft, chilipulver, limeskall og -saft i kokosmelk og grønnsakskraft i ca. 20 minutter. Mos suppen i foodprosessor eller med stavmikser.

Lag salaten. Rens og skjær papaya i små terninger, strimle sukkerertene. Rens og finhakk chilien. Strimle basilikumbladene. Bland alt og dryss salt over. Skjær fisken i pene skiver og stek dem, gjerne i grillpanne, til de er akkurat gjennomstekte, cirka 2 minutter på hver side. Dryss på en anelse salt.

Fordel suppen i dype tallerkener, legg fisk og salat på toppen. Pynt med thai-basilikum eller koriander.

Tips!

Denne suppen kan også lages med kylling i stedet for fisk. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Thaisuppe