Thaisalat med grillet eller stekt torsk -
Foto: David N. Neummler

Thaisalat med grillet eller stekt torsk

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Sett stekeovnen på 180 grader. Bland sammen ingrediensene til dressingen. Skjær fisken i serveringsstykker og pensle hvert stykke med ca 1 ts av dressingen. Legg fisken i en smurt ildfast form. Sett fisken i ovn og stek den ca 15 minutter eller til den er ferdig. Anrett salat, agurk og paprika på en tallerken og drypp noen ts av dressingen over. Anrett fisken over salaten og fordel resten av dressingen over fiskestykkene. Dryss til slutt grovhakkede peanøtter og ev. Friske urter over.  

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?