Timianbakt kongekrabbe med eple- og fennikelyoghurt -
Foto: Bent Raanes og Sarah C.Sørensen/Eksportutvalget for fisk

Timianbakt kongekrabbe med eple- og fennikelyoghurt

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ta ut kjøttet på rå kongekrabbe ved hjelp av en liten spiss kniv. Prøv å hold filetene så hele som mulig. Legg på et stekebrett. Timian, hvitløk og olje blandes sammen i foodprossesor eller med stavmikser til en glatt masse. Smør urteblanding på kongekrabben. Salte og pepre. Bakes i ovn på 200 °C i ca 8-10 min. Server med eple- og fennikelyoghurt. Eple- og fennikelyoghurt: Skjær fennikel i så små terninger du klarer. Kok opp vann med litt salt i. Ha fennikelen i vannet, og la koke i 2 min. Skyll i kaldt vann til fennikelen er kald. Bland yougurten og fennikelen. Riv et eple som du har skrelt oppi yougurten. Smak til med litt sitronsaft, eventuelt salt og pepper. Oppskriften er hentet fra Eksportutvalget for fisk.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?