Tiur i fløtesaus -

Tiur i fløtesaus

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens og del tiuren i bryst- og lårstykker. Legg kjøtt og flesk i et rommelig kokekar og hell på så mye vann at det så vidt dekker. Kok opp og skum av og smak til med salt. La kjøttet trekke under lokk til det er mørt, ca. 2 timer. Tiden avhenger av fuglens alder. Rens og kok grønnsakene med mot slutten. Sil opp angitt mengde kraft. Rør sammen rømme og maisenna og visp det i kraften. Smak til med brunost, rør inn blåbær og smør og smak til med salt og pepper. Server kjøtt og grønnsaker i sausen. Kok opp kraft og rømme. Rør maisenna ut i vinen og visp den inn. La sausen småkoke i 10-15 minutter, rør inn blåbær og smør like før servering og smak til med salt og pepper. Server kjøttet i sausen sammen med kokte grønnsaker.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.