Tom yum gong -
Foto: Colourbox (illustrasjonsfoto)

Tom yum gong

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Rens scampi og skjær ut tarmen (ligger langs ryggen). Skyll skallet, og legg det i en kasserolle sammen med vann og salt. Kok opp og la syde i 20 minutter.

Sil vekk skall og tilsett 2 spiseskjeer fishsauce.Riv limeblader og sopp i biter. Skjær sitrongress i 3 cm lange biter og gi dem noen trøkker i morteren.Tilsett dette, samt scampi. Syd til scampiene er kokt (når de har skiftet farge). Gi chiliene noen trøkker i morteren. Legg chili, koriander og limesaft i suppeskåler. Hell over suppa. Smak til med mer limesaft og fishsauce om det trengs. Det skal smake salt, surt og sterkt. Server med kokt ris ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Fuente de gambas