Torsk i pita -
Foto: David N. Teummler

Torsk i pita

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Ha alle ingrediensene til dressingen i en foodprosessor og kjør til den er glatt. Rør sammen yoghurt, sennep og smak til med tabasco. Vend agurkskivene inn i blandingen. Bland sammen maisennamel, hvetemel, salt, pepper og kanel. Vend fiskefiletene i melblandingen. Stek fisken i smør eller olje ved god varme. Varm pitabrødene i stekeovn. Fyll pitabrødet med dressing, tomatskiver, fisk, agurkblanding og litt alfa-alfa spirer. Tips: Bruk den dressingen du har i kjøleskapet. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Torsk i pitabrød