Torsk i pitabrød -

Torsk i pitabrød

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Halvtin dypfryst fisk og skjær den i cm-brede strimler. Visp sammen egg og melk og vend strimlene i det. Bland mel, brødrasp, salt og pepper og rull strimlene i blandingen. Stek dem deilkat gylne i smør. Varm pitabrød i mikrobølgeovn etter anvisningen på pakken. Åpne dem så det blir en lomme som fylles med strimlet salat, agurk, purre og de stekte fiskstrimlene. Topp med hvitløkdressing. Server tomatsalat til.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Torsk i pita