Torskefilet med feta og spinat

Torskefilet med feta og spinat

En spennende kombinasjon hvor spinat og fetaost utfyller hverandre og gir en smakfull opplevelse sammen med torsken.

Christopher Sjuve
45 minutter
Hovedrett

Slik gjør du det:

Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge. Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper. Smør en ildfastform og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen. Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper. Legg aluminiumsfolie over formen og sett formen inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter. Forslag til tilbehør - wokede grønnsaker: Rens og skjær grønnsakene i strimler. Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter. Hell over 2 ss med soyasaus før servering. Retten serveres med naturris eller poteter.

Kanskje disse også frister?