Slik gjør du det:
Vask spinat i rikelig med vann og fjern stilkene hvis de er grove. Rist spinaten tørr i et kjøkkenhåndkle eller i en salatslynge. Bland fetaost med snittet spinat, løk, salt og pepper. Smør en ildfastform og dekk bunnen av formen med spinatblandingen. Del fisken i serveringsstykker og legg den oppå spinatblandingen. Hell sitronsaften over fisken og krydre med salt og pepper. Legg aluminiumsfolie over formen og sett formen inn i forvarmet ovn på 180 °C i ca 15 minutter. Forslag til tilbehør - wokede grønnsaker: Rens og skjær grønnsakene i strimler. Fres de i olje, under omrøring, i en varm wok eller høy stekepanne, i 3 - 4 minutter. Hell over 2 ss med soyasaus før servering. Retten serveres med naturris eller poteter.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.