Tunfiskceviche med kokos -
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

Tunfiskceviche med kokos

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Bland alle ingrediensene forsiktig i en skål. Server cevichen godt avkjølt, da smaker den aller best. Vi på Restaurangen serverer denne retten i en halv kokosnøtt. Oppskriften er hentet fra "Smak Restaurangen. Kryddigt, Frestande, Kombinerat" av Melker Andersson, Danyel Couet og Jonas Ålund. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 60 min
Laksecocktail