Urtebakt kalkunbryst med ertepuré - Kalkunbryst kan du bake med urter og når du serverer kalkunbryst med ertepuré - da kan du glede deg til å sitte ned.

Urtebakt kalkunbryst med ertepuré

Kalkunbryst kan du bake med urter og når du serverer kalkunbryst med ertepuré - da kan du glede deg til å sitte ned.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Beregn ca 2 skiver kalkunfilet pr person. Bland sammen smør, finhaket timian, sitronsaft, salt og pepper og pensle over kalkunfileten. Pakk kalkunfileten i folie, stikk inn et steketermometer og stek/ bak i varm stekeovn ved 150 °C i 1 1/2 - 2 timer til steketermometeret viser 75 °C. La kalkunfileten hvile ca 20 min før den skjæres opp. Anrett kalkunskivene på en seng av ertepuré. Ertepuré: Legg ertene og renset hvitløk i kokende lettsaltet vann og kok opp. Hell av kokevannet, tilsett rømme og kjør med en stavmikser eller i en foodpr°Cessor til en glatt pure. Smak til med salt og pepper.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?