Urtegravet og ovnsbakt laks med agurk og limesalat -

Urtegravet og ovnsbakt laks med agurk og limesalat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Fjern alle ben i laksefileten. La skinnet sitte på. Grovhakk urtene og fordel urter og salt over kjøttsiden på laksefileten. Sett kaldt et par timer. Legg laksefilet i et ildfast fat og sett i varm stekeovn 200 grader og stek i ca. 20 min. Server med nykokte poteter og agurksalat med lime og eventuellt litt rømme. Tips: Den lettgravede laksen kan også grilles . Agurksalat med lime Vask eller skrell agurken. Del den på langs og skrap ut kjernene med en skje. Skjær agurken i terninger. Rens og del løken i tynne skiver. Vask og tørk lime og riv kun det grønne av skallet og press ut saften og ha alt i en skål. Tilsett olje i en tynn stråle (i limesaften) og visp godt. Smak til med salt og pepper. Hell marinaden over agurk og rødløken. Bland inn hakket frisk mynte.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.