Vårlettsalat med sennepsvinaigrette og toast med gratinert hvit geitost -
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Vårlettsalat med sennepsvinaigrette og toast med gratinert hvit geitost

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Varm stekeovn til 250 °C. Fortsett med dressing. Bland sammen sennep og eddik. Tilsett oljen i en tynn stråle mens du visper godt, fortsett med å tilsette vann, flytende honning, salt og pepper. Skjær potetene i i mindre biter og legg i dressingen. Legg baquetteskivene på et bakepapirkledt stekebrett, fordel geitosten på skivene og gratiner (stek) høyt i varm stekeovn i 5-7 min. Pass på slik at de ikke blir brent. Bland sammen alle ingrediensene til salaten. Server med toast med geitost. Pynt gjerne med litt frisk rosmarin.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 180 min
Gresk kyllingsalat