Vårruller med and, ingefær og peanøtter

Vårruller med and, ingefær og peanøtter

Oppskrift av: Aase Strømstad

Ingredienser

4 porsjoner

Slik gjør du det:

Kok opp vann og salt i en kjele. Legg i andebrystet - vannet skal dekke. Kok opp og la kjøttet trekke i 30 minutter. Sil av vannet, avkjøl kjøttet og fjern deretter skinnet. Ha andekjøtt, ingefær, peanøtter, koriander og vårløk i en food processor. Kjør til alt er godt blandet. Legg litt av blandingen på hvert wontonark og rull sammen. Pisk egget. Pensle kantene på wontonarkene med egg og lim sammen vårrullen. Varm oljen i en kjele. Når det bobler rundt en trepinne, er oljen klar for fritering. Friter vårrullene til de blir gylne, i 1-2 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir. Serveres varme.

Kanskje disse også frister?