Vårruller med and, ingefær og peanøtter -

Vårruller med and, ingefær og peanøtter

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Kok opp vann og salt i en kjele. Legg i andebrystet - vannet skal dekke. Kok opp og la kjøttet trekke i 30 minutter. Sil av vannet, avkjøl kjøttet og fjern deretter skinnet. Ha andekjøtt, ingefær, peanøtter, koriander og vårløk i en food processor. Kjør til alt er godt blandet. Legg litt av blandingen på hvert wontonark og rull sammen. Pisk egget. Pensle kantene på wontonarkene med egg og lim sammen vårrullen. Varm oljen i en kjele. Når det bobler rundt en trepinne, er oljen klar for fritering. Friter vårrullene til de blir gylne, i 1-2 minutter. La dem renne av på kjøkkenpapir. Serveres varme.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.