Varm pastasalat med asparges og sjømat -
Foto: Panopticon

Varm pastasalat med asparges og sjømat

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Dressing

Begynn med å lage dressingen. Kjør alle ingrediensene til en grønn saus i en hurtighakker. Smak til med sitronsaft, salt, pepper og ev litt sukker hvis du bruker sennep (ravigottesaus er søt nok i seg selv).

La dressingen stå og trekke smak mens resten av ingrediensene til salaten gjøres klar.

Salat

Skrell og skjær av den groveste delen av aspargesstilken. Kok asparges i lettsaltet vann, tilsatt litt sukker. Kok i 4-5 min.

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og hakk hvitløken. Varm olje i en stekepanne, tilsett hvitløk og kamskjell, scampi og eventuelt kongekrabbeklør. Stek i 2-3 minutter. Kongekrabbe kan stekes 4-5 min.

Dryss over litt salt. Anrett pasta, asparges, og sjømat på en seng av salat. "Ringle" over litt av dressingen og server resten ved siden av.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Havkylling