Vegetargryte med couscous - Lun gryte med kikerter, masse grønt, rosiner og "varme" krydder.
Foto: TV 2 © God morgen Norge

Vegetargryte med couscous

Lun gryte med kikerter, masse grønt, rosiner og "varme" krydder.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skjær løk i ringer. Finhakk hvitløk og chilipepper. Skjær gulrøtter og squash i tynne staver. Varm oljen i en sauteringspanne/panne med høye kanter. Fres løk, hvitløk, chilipepper og ingefær til løken er blank/mør. Tilsett gulrøtter, buljong og tomater og la det koke i ca 10 min. Tilsett squash, godt avrente kikerter og rosiner og kok opp. Smak med kanel, salt og pepper. Kok opp vann med olje og salt i en kasserolle. Tilsett couscousgrynene og la dem svelle under lokk i ca 5 min. Tilsett finhakkede urter og rør rundt og løft på grynene slik at de blir luftige og fine.

Oppskrift:
Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 30 min
Grønnsakkarri
fav Tid: 45 min
Middelhavsuppe