Slik gjør du det:
Skjær løk i ringer. Finhakk hvitløk og chilipepper. Skjær gulrøtter og squash i tynne staver. Varm oljen i en sauteringspanne/panne med høye kanter. Fres løk, hvitløk, chilipepper og ingefær til løken er blank/mør. Tilsett gulrøtter, buljong og tomater og la det koke i ca 10 min. Tilsett squash, godt avrente kikerter og rosiner og kok opp. Smak med kanel, salt og pepper. Kok opp vann med olje og salt i en kasserolle. Tilsett couscousgrynene og la dem svelle under lokk i ca 5 min. Tilsett finhakkede urter og rør rundt og løft på grynene slik at de blir luftige og fine.
KOMMENTARER
Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.