Vegetarkarri - Denne porsjonen med vegetarkarri er en mettende middag for to - med f.eks. brød til. Ønsker du å servere den som tilbehør kjøtt eller fisk, så holder den til fire porsjoner.
Foto: Alf Börjesson

Vegetarkarri

Denne porsjonen med vegetarkarri er en mettende middag for to - med f.eks. brød til. Ønsker du å servere den som tilbehør kjøtt eller fisk, så holder den til fire porsjoner.

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!
Print Download
Høyde (px): Bredde (px):

Annonse

Slik gjør du det:

Skrell poteter og løk. Skjær potetene i jevne biter og hakk løken grovt. Del chiliene og fjern frøene. Skjær chiliene i småbiter og vårløk i ringer. Fres poteter, chili, løk og vårløk i olje 2-3 minutter. Bland inn vann, yoghurt og hvetemel og la det surre ca. 10 minutter videre til potetene er møre. Bland inn spinat. Spe med mer vann om det trengs og la alt bli skikkelig gjennomvarmt. Dryss litt karri over. Spis det gjerne med nanbrød til. 

Vurdering ( stemme)
/ 5
Trykk på stjernene for å gi din vurdering
Takk for din vurdering!

KOMMENTARER

Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor.

Kanskje disse også frister?

fav Tid: 45 min
Dhal
fav Tid: 60 min
Vintergryte