Asiatisk suppe med kylling og scampi
En fantastisk smaksbombe du garantert kommer til å lage igjen.
Kristiane Suzanne Vilslund
45 minutter
HovedrettIngredienser
4 porsjoner
1.5 dl
hønsebuljong1 ss
curry paste1 stk
Stilk finhakket sitrongress1 stk
lime4 ss
fiskesaus1 ts
sukker300 g
scampi5 stk
Små, finhakkede vårløk2.4 stk
Kyllingbryst i biter1 stk
korianderSlik gjør du det:
Brun kyllingen lett i en panne med litt olje. Sett til side.
Varm opp currypasten i en kjele sammen medolivenolje, vårløk, sitrongress, limesaft, fiskesaus og sukker et par minutter.
Hell over buljongen og kok opp. La dette småkoke et par minutter. Tilsett scampien uten skall og kyllingbitene. La trekke i noen minutter.
Server med et dryss koriander på toppen.