Banankake

Banankake

Godt modne bananer er ideelle til å lage banankake med. Denne stekes i liten langpanne og drysses med hakkede pistasjnøtter eller sjokolade før steking.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

  • 150 g

    smør
  • 150 g

    sukker
  • 2 stk

    egg
  • 2 stk

    bananer
  • 250 g

    hvetemel
  • 2 ts

    vaniljesukker
  • 1.5 ts

    bakepulver
  • 1 dl

    melk
  • Pynt

  • pistasjnøtter
  • sjokolade, hakket
  • Slik gjør du det:

    Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Ha i moste bananer.
    Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og ha det i vekselsvis med melk. Bland alt forsiktig sammen.
    Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (25 x 35 cm), og dryss over hakkede pistasjnøtter eller sjokolade.
    Sett inn i ovn på nederste rille og stek ved 180 grader i ca. 20-30 min, til kaken er gjennomstekt.