Banankake
Godt modne bananer er ideelle til å lage banankake med. Denne stekes i liten langpanne og drysses med hakkede pistasjnøtter eller sjokolade før steking.
Oppskrift av: Anita Bakker
Ingredienser
150 g
smør150 g
sukker2 stk
egg2 stk
bananer250 g
hvetemel2 ts
vaniljesukker1.5 ts
bakepulver1 dl
melkPynt
sjokolade, hakket
Slik gjør du det:
Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Ha i moste bananer.
Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og ha det i vekselsvis med melk. Bland alt forsiktig sammen.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (25 x 35 cm), og dryss over hakkede pistasjnøtter eller sjokolade.
Sett inn i ovn på nederste rille og stek ved 180 grader i ca. 20-30 min, til kaken er gjennomstekt.