Banankake

Banankake

Godt modne bananer er ideelle til å lage banankake med. Denne stekes i liten langpanne og drysses med hakkede pistasjnøtter eller sjokolade før steking.

Oppskrift av: Anita Bakker

Ingredienser

150 g

smør

150 g

sukker

2 stk

egg

2 stk

bananer

250 g

hvetemel

1.5 ts

bakepulver

1 dl

melk

Pynt

sjokolade, hakket

Slik gjør du det:

Rør smør og sukker luftig. Tilsett eggene, ett av gangen. Ha i moste bananer.
Sikt hvetemel, bakepulver og vaniljesukker og ha det i vekselsvis med melk. Bland alt forsiktig sammen.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne (25 x 35 cm), og dryss over hakkede pistasjnøtter eller sjokolade.
Sett inn i ovn på nederste rille og stek ved 180 grader i ca. 20-30 min, til kaken er gjennomstekt.