Bergens delight med belgisk sjokolade

Bergens delight med belgisk sjokolade

Kjapp og enkel sjokoladesnacks som er toppet med kokos. Garantert en dessertvinner!

Oppskrift av: Manuela Kjeilen

Ingredienser

50 g

Usaltet smør

225 g

Hvitt sukker

125 ml

honning

200 ml

fløte

1 ts

salt

100 g

belgisk bitter sjokolade

100 g

belgisk melkesjokolade

100 g

hasselnøtter eller macadamianøtter

100 g

honey puffs

60 g

kokos

Slik gjør du det:

Ha smør, begge typer sukker, honning, fløte og salt i en kjele. Sett kjelen på platen og varm blandingen til den begynner å boble. La det boble 3 minutter mens du rører hele tiden.
Ta kjelen fra platen og rør inn begge typer sjokolade. Sett kjelen tilbake på platen på lav varme i cirka 2 minutter, eller til du ser at sjokoladen er helt smeltet.
Tilsett nøtter og honey puffs.
Hell det hele i en 20 cm lang langpanne som du har kledd med bakepapir, og strø litt kokos på toppen.
Sett langpannen kaldt i noen timer. Skjær i biter og nyt!