Bokhvete nudler med agurk og tofu

Bokhvete nudler med agurk og tofu

Oppskrift av: Clotilde Dusoulier
15 minutter

Ingredienser

  • 225 g

    soba (japanske nudler av bokhvete)
  • 2 ss

    soyasaus
  • 1 ss

    riseddik
  • 1 ss

    mirin
  • 1 ss

    tahini
  • 300 g

    tofu
  • 1 stk

    agurk
  • sesamfrø, ristede
  • Slik gjør du det:

    Skjær tofu i terninger. Fjern frøene i agurken (del på langs og skrap ut) og del den også i terninger.
    Kok nudlene slik du vil ha dem. Ha dem i isvann og la dem renne av.
    I en liten bolle, bland sammen soyasaus, eddik, mirin og sesampaste. Ha i nudlene og dekk godt.
    Vend inn tofu og agurk. Strø over sesamfrø og server.