Brokkolisandwich med to oster
Hvorfor har jeg ikke tenkt på dette før?
Gry Catinka Wold
15 minutter
Forretter og småretterSlik gjør du det:
Begynn med å rense brokkolistilkene hvis det ikke er gjort. Skjær dem i to, og skjær de to halvdelene i passende skiver - jeg liker å ha dem ganske tynne og sikter på 0.5 cm tykkelse.
Smør begge brødskivene, dryss parmasan på den andre siden og legg brødskiven i varm og tørr panne med ostesiden ned.
Legg brokkoliskivene på brødet, og to skiver med cheddar oppå dem, og den andre brødskia oppå det hele. Dryss rikelig med parmasan over.
Når cheddarosten begynner å smelte, snur du sandwichen og steker den andre siden også.
For variasjon kan du bytte ut cheddar med brie eller andre modningsoster. Det er også kjempegodt å lage denne sandwichen med blåmuggost.
Oppskrift: Melyssa Griffin / thenectarcollective