Bruchetta med mozzarella, tomat og hvitløk
En tidløs og knasende sprø forrett, med herlig smak av mozarella og tomat.
Kristiane Suzanne Vilslund
15 minutter
Forretter og småretterIngredienser
2 porsjoner
20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt20 stk
Favabønner (renset og kokt)1 stk
avokado0.5 ts
spisskum, malt1 ss
sitronsaft1 klype
salt2 porsjon
Favorittbrød/ baguetter1 fedd
hvitløk1 dæsj
olje eller smør til steking10 stk
Gode tomater delt i små biter4 skiver
Rødløk (tynne)1 fedd
hvitløk, hakket1 dæsj
basilikum, finhakket1 dæsj
olivenolje, extra virgin1 klype
salt og pepper1 stk
mozzarella1 neve
pinjekjernerSlik gjør du det:
Ha alle ingrediensene i en bolle (utenom salt, pepper, mozzarella, olje og pinjekjerner) og vend de forsiktig sammen. Tilsett litt olivenolje og smak til med pepper og salt.
Rist brødet i litt olivenolje eller smør i en stekepanne. Set litt hvitløkssmak på brødet ved å la et hvitløksfedd surre med smøret/ oljen.
Legg brødene på en tallerken og fordel tomatblandingen over. Ha over litt god olivenolje. Pynt med mozzarella, frisk basilikum og pinjekjerner.
Servert umiddelbart.