Chocolate Chip Cookies
Oppskrift av: Wenche Andersen
30 minutter
BakverkIngredienser
1 porsjon
125 g
smør, mykt90 g
sukker90 g
sukker, brunt1 stk
egg150 g
hvetemel0.5 ts
natron1 ts
vaniljesukker0.5 ts
salt100 g
kokesjokolade, mørk60 g
hasselnøtterSlik gjør du det:
1 porsjon = ca.25 stk Lag gjerne en dobbel porsjon.. Kjeksene oppbevares i en tett boks. Visp smør og sukker hvitt, tilsett egg, mel, natron, vaniljesukker og salt og rør om. Grovhakk sjokolade og hasselnøtter og tilsett i røren. Sett deigen med hjelp av to teskjeer på bakepapirkledt eller smurt stekeplate. Stek i varm ovn 190 °C i 10-12 min. La kakene stå på stekeplaten et par min før de legges på rist og avkjøles.